Ситуація на західному кордоні за минулу добу

НАЗАД
23 листопада 2022 10:16

За добу 22 листопада західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули 63 тисячі осіб та 19 тисяч транспортних засобів.

З України минулої доби вибули 33 тисячі осіб. 20 тисяч з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до інших країн ЄС та Молдови.

До України за минулу добу прослідували 30 тисяч осіб, 27 тисяч з них – наші співвітчизники.

Оформлено 90 вантажівок з гуманітарною допомогою.

За спробу незаконного перетину державного кордону України затримано 20 осіб – 4 з них намагалися незаконно перетнути кордон у пунктах пропуску, ще 16 осіб затримані поза ними.

Крім того, на виїзд з країни не пропущено 6 чоловіків, оскільки прикордонники виявили ознаки підробки їхніх документів про «непридатність до військової служби», «інвалідність», а також підроблені свідоцтва про народження дітей. У діях чоловіків наявні ознаки правопорушень передбачених статтями 336 та 358 Кримінального кодексу України.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ, що пропуск осіб через державний кордон здійснюється уповноваженими службовими особами Державної прикордонної служби України за дійсними паспортними чи іншими, передбаченими законодавством та міжнародними договорами, документами.

НАГОЛОШУЄМО, що пропуск повнолітніх громадян України здійснюється за закордонними паспортами відповідно до Постанови Кабміну від 27 січня 1995 р. N 57 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/57-95-%D0%BF#Text

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси