Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської областей

НАЗАД
14 серпня 2022 11:13

Учора, 13 серпня, ворог наніс вогневе ураження із застосуванням мінометів, РСЗВ, ствольної артилерії, гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Під ворожим вогнем опинилися Великописарівська, Хотінська, Білопільська, Новослобідська, Есманьська, Зноб-Новгородська і Шалигінська громади Сумщини та Сновська громада на Чернігівщині.

Вранці противник з російського населеного пункту тьоткіно двічі накривав зі 120-мм мінометів територію Білопільської громади, всього нараховано два десятки приходів.

У той самий час 5 артилерійських снарядів, випущених ворогом з боку російсько населеного пункту чорноземний городок, розірвалися на території Сновської громади.

Зі ствольної артилерії росіяни вистрелили близько півсотні снарядів по території Зноб-Новгородської громади та 12 снарядів по території Шалигінської громади.

В першій половині дня, у п’яти випадках окупанти обстрілювали територію Хотінської громади. Вогонь вівся з російських населених пунктів троїцьке та ніколаєво-дар’їно. Загарбники гатили зі 120 мм мінометів та одночасно вели стрільбу з великокаліберних кулеметів, двічі застосували ручні протитанкові гранатомети. За результатами обстрілів пошкоджені приватні помешкання та цивільна інфраструктура.

У другій половині дня окупанти з російського населеного пункту сподарюшино накрили вогнем зі ствольної артилерії та мінометів територію Великописарівської громади, нараховано біля десятка вибухів.

Есманьську громаду окупанти зі сторони населеного пункту бегоща обстріляли  з РСЗВ «Град» - 15 прильотів.

Більш як 20 ворожих артснарядів, випущених зі сторони російського тьоткіно, розірвалися на околиці одного із сіл Новослобідської громади. Пошкоджено цивільну інфраструктуру та приватні домогосподарства.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси