З території росії продовжуються обстріли прикордоння Сумщини та Чернігівщини

НАЗАД
12 серпня 2022 10:40

Учора, 11 серпня, під ворожим вогнем опинилися території Миколаївської, Білопільської, Новослобідської та Есманьської громад Сумщини, а також Семенівської громади Чернігівщини.

Вранці противник чотири рази накрив територію Миколаївської громади вогнем з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, загалом зафіксовано близько 60 прильотів. Вогонь вівся з російських населених пунктів єлізаветовка, обод та тьоткіно.

Згодом рашисти в трьох випадках обстріляли територію Білопільської громади з 82-мм мінометів та 122-мм САУ, загалом – 35 прильотів. Вогонь вівся з російських населених пунктів волфіно та тьоткіно. За результатами обстрілів пошкоджені приватні помешкання одного з населених пунктів громади.

Після обіду окупанти з російського населеного пункту попово-лежачі випустили по сусідній Новослобідській громаді 20 снарядів з РСЗВ «Град». Внаслідок обстрілу вигоріло поле пшениці.

Есманьську громаду з території російського села троєбортне окупанти тричі за добу обстрілювали із різних видів озброєння, били із мінометів, САУ та РСЗВ. Зафіксовано більше п’яти десятків прильотів.

По території Семенівської громади ворог протягом години зранку гатив артилерійськими снарядами, зафіксовано 40 вибухів. Вогонь відкривали з боку російського села курковичі.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси