В Адміністрації Держприкордонслужби відбулося засідання Громадської ради

НАЗАД
29 жовтня 2020 16:24

29 жовтня 2020 року за участі керівництва служби та представників профільних структурних підрозділів Адміністрації Держприкордонслужби відбулося засідання Громадської ради. Захід пройшов із дотриманням маскового режиму та соціальних дистанцій.

Участь у засіданні взяв Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко. Зокрема було обговорено низку важливих питань, що стосуються діяльності Державної прикордонної служби України у період карантину, в тому числі стан медичного забезпечення, взаємодію профспілкової та ветеранських організацій, проблеми соціального захисту персоналу відомства та членів їх сімей.  

Заступник голови Державної прикордонної служби України Сергій Сердюк поінформував Громадську раду про новини та подальшу Стратегію розвитку Державної прикордонної служби України, а також зосередив увагу учасників засідання на тому, що попереду ще багато завдань, які необхідно вирішувати у тісній та злагодженій взаємодії Адміністрації Державної прикордонної служби України та Громадської ради.

Голова Громадської ради Ігор Глова зосередив увагу учасників засідання на тому, що саме в ході таких зустрічей і вдається обговорити й розглянути найбільш актуальні та гострі проблеми, що потребують нагального вирішення.

Також під час засідання Громадською радою було проведено обговорення проекту нової Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021 – 2025 роки.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси