Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
01 червня 2019 08:16

Сьогодні всі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії зіткнення в районі операції Об’єднаних сил переходять на літній графік роботи.

Контрольно-перевірочні заходи будуть здійснюватися щоденно з 06.00 до 20.00.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 20/30; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 10/30; «Гнутове» – 10/20.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Зазначимо, що минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік залишився на рівні з попереднім днем. Загалом учора через КПВВ прослідувало 35,6 тисячі осіб та 4,8 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8470 осіб та 1175 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7930 осіб та 1515 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6800 осіб та 1330 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3110 осіб та 795 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9295 осіб.

Також учора в КПВВ «Новотроїцьке» та «Майорське» прикордонники Донецького та Краматорського загонів спільно з працівниками фіскальної служби під час огляду двох автомобілів  виявили товарів більше 58 тисяч гривень. Транспортними засобами намагалися незаконно перевезти 28 ремонтних комплектів на шиномонтажні станки, партію взуття та 196 упаковок розчинної кави. Водіїв разом з автівками та вантажем передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «домовитися» за безперешкодний пропуск через лінію зіткнення за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово окупованої території України прослідували 22 вантажівки від Посольства Швейцарії в Україні. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області хімічні реагенти для очистки води, сіль, медичне обладнання, хлорне вапно та активоване вугілля загальною вагою майже 400 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси