Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
23 листопада 2018 08:07

У КПВВ «Мар'їнка» та «Майорське» прикордонники Краматорського загону зафіксували два випадки, коли громадяни України намагались домовитися про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду.

Усі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил відкрились за графіком осіннього періоду та функціонують у штатному режимі.

За минулу добу відмічається збільшення пасажиро-транспортного потоку, так через КПВВ прослідувало 43,2 тисячі осіб та 5,2 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9995 осіб та 1175 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9045 осіб та 1420 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 8565 осіб та 1640 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4130 осіб та 980 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 11480 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилась така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/60; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 30/40; «Гнутове» – 25/15.

Минулої доби військовослужбовці Донецького, Краматорського та Лисичанського прикордонних загонів, спільно з співробітниками фіскальної служби зі складу Об’єднаних сил у КПВВ «Новотроїцьке», «Майорське», «Мар'їнка» та «Станиця Луганська» припинили сім спроб порушення правил переміщення через лінію зіткнення товарів. Зокрема гранітної плитки, побутової й офісної техніки, пульту протипожежної охорони, автозапчастин, обладнання для системи парового опалення та смартфонів на загальну суму майже 144 тисячі гривень. Всі товари вилучено представниками ДФС встановленим порядком.

У КПВВ «Мар'їнка» та  «Майорське» прикордонники  Краматорського загону зафіксували два випадки, коли громадяни України намагались домовитися про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. Правопорушників та повідомлення про  виявлення ознак кримінального правопорушення передано співробітникам Нацполіції.

Крім того через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» до тимчасово окупованої території України прослідувало 20 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Загалом оформлено понад 208 тонн вантажу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси