Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
11 сiчня 2018 08:29

Учора в КПВВ «Гнутове» та «Мар’їнка» прикордонники Донецького загону зафіксували три випадки порушення правил переміщення товарів через лінію розмежування.

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 100/130; «Мар’їнка» – 50/70; «Новотроїцьке» – 60/30; «Гнутове» – 70/60.

Загалом учора в КПВВ було оформлено 35,6 тисячі осіб та 4,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8580 осіб та 1005 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8760 осіб та 1500 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6670 осіб та 1145 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3835 осіб та 865 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7730 осіб.

Учора в КПВВ «Гнутове» та «Мар’їнка» прикордонники Донецького загону зафіксували три випадки порушення правил переміщення товарів через лінію розмежування. В автомобілях, які прямували на виїзд до неконтрольованої території, виявлено косметичні вироби, парфуми, господарчі товари, одяг та взуття на загальну суму більше 94 тисяч гривень.

Також, на одному з контрольних постів, що на лінії розмежування, правоохоронці Донецького загону виявили автомобіль, який прямував з непідконтрольної території із обладнанням для шахтного електротранспорту вартістю майже 34 тисячі гривень.

В усіх випадках транспортні засоби та виявлений товар передано працівникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували два випадки пропонування неправомірної грошової винагороди за сприяння у безперешкодному перетині лінії розмежування. Факти давання хабарів задокументовано, а порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси