Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
20 грудня 2017 08:08

Транспортними засобами намагалися через КПВВ «Мар’їнка» незаконно перевезти взуття, одяг та біодобавки на загальну суму майже 70 тисяч гривень.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 80/80; «Мар’їнка» – 60/100; «Новотроїцьке» – 40/20; «Гнутове» – 60/80.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 44 тисячі осіб та 5,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 10495 осіб та 1145 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10700 осіб та 1775 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8035 осіб та 1270 транспортних засобів;

«Гнутове» –  5185 осіб та 1085 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9540 осіб.

Два автомобілі, якими перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили прикордонники Краматорського загону. Транспортними засобами намагалися через КПВВ «Мар’їнка» незаконно перевезти взуття, одяг та біодобавки на загальну суму майже 70 тисяч гривень. Водіїв разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, на КрП «Мар’їнка», а також у КПВВ «Мар’їнка», «Майорське» та «Новотроїцьке» співробітники Держприкордонслужби зафіксували 5 випадків, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди на загальну суму 900 гривень. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» до тимчасово непідконтрольної території прослідували 2 автомобілі, які перевозили гуманітарний вантаж. Транспортні засоби везли близько 82 тонн матеріалів водопостачання та гігієнічних наборів від благодійної організації «Людина в біді» для жителів Донецької області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси