Чергові спроби підкупити прикордонників завершились кримінальною відповідальністю

НАЗАД
14 грудня 2017 10:07

Учора в пункті пропуску «Іллічівськ-мтп» під час оформлення пасажирів, які прибули з Туреччини, прикордонники Одеського загону виявили іноземця з перевищенням терміну перебування в країні. Аби його безперешкодно пропустили, 35-річний громадянин Туреччини

Учора в пункті пропуску «Іллічівськ-мтп» під час оформлення пасажирів, які прибули з Туреччини, прикордонники Одеського загону виявили іноземця з перевищенням терміну перебування в країні. Аби його безперешкодно пропустили, 35-річний громадянин Туреччини запропонував охоронцям кордону хабар у розмірі 100 доларів США.

А прикордонники Сумського загону в пункті пропуску «Хутір Михайлівський» також задокументували факт пропонування хабара. Громадянка Росії, яка прямувала на в’їзд в Україну, для безперешкодного перетину державного кордонувклала у паспортний документ 2 тисячі російських рублів.

Правопорушниківоформлено за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси