Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
12 грудня 2017 08:17

Прикордонники Донецького та Краматорського загонів у КПВВ «Новотроїцьке» і «Мар’їнка» виявили три автомобілі, якими мали намір незаконно перевезти через лінію розмежування ігрову приставку, три ігрових дискита комплектуючі до комп’ютерної техніки на загал

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 50/80; «Мар’їнка» – 60/80; «Новотроїцьке» – 150/150; «Гнутове» – 80/120.

Загалом учора в КПВВ було оформлено 33,6 тисячі осіб та 4,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8140 осіб та 1000 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7810осіб та 1535 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6320 осіб та 1225транспортних засобів;

«Гнутове» – 3815осіб та 905транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7475 осіб.

Прикордонники Донецького та Краматорського загонів у КПВВ «Новотроїцьке» і «Мар’їнка» виявили три автомобілі, якими мали намір незаконно перевезти через лінію розмежування ігрову приставку, три ігрових дискита комплектуючі до комп’ютерної техніки на загальну суму майже 44,9 тисячі гривень. Транспортні засоби передано ДФС для прийняття правового рішення.

Також, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» правоохоронці виявили у транспортному засобі електрошокер «Каракурт». Автомобіль та виявлений товар передано співробітникам Національної поліції. 

У КПВВ «Новотроїцьке» співробітники прикордонного відомства зафіксували один випадок пропонування неправомірної грошової винагороди за сприяння у перетині лінії розмежування. Факт давання хабарау розмірі 400 гривень задокументовано. Правопорушника передано до Національної поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси