Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
08 грудня 2017 08:18

В КПВВ «Майорське» правоохоронці виявили громадянина України, який у сонцезахисному козирку транспортного засобу приховав 5 грамів речовини рослинного походження.

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Загалом учора в КПВВ було оформлено 35,6 тисячі осіб та 4,8 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9100 осіб та 1045 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7035 осіб та 1665 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6480 осіб та 1135 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4430 осіб та 965 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8570 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 40/90; «Мар’їнка» – 40/90; «Новотроїцьке» – 40/60; «Гнутове» – 90/120.

Прикордонники Донецького та Краматорського загонів у КПВВ «Гнутове» і «Мар’їнка» виявили три автомобілі, якими мали намір незаконно перевезти через лінію розмежування 298 кілограмів м’яса, медичні препарати та в’язальний станок на загальну суму майже 95 тисяч гривень. Транспортні засоби передано ДФС для прийняття правового рішення.

Також, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» правоохоронці виявили громадянина України, який у сонцезахисному козирку транспортного засобу приховав 5 грамів речовини рослинного походження. Порушника, що прямував до непідконтрольної території, та виявлену наркотичну речовину передано співробітникам Національної поліції. 

А у КПВВ «Станиця Луганська» прикордонники Луганського загону виявили недійсний документ у громадянки України, яка прямувала з непідконтрольної території. Порушницю передано співробітникам поліції в Луганській області.

Крім того, у цьому ж контрольному пункті в’їзду-виїзду співробітники прикордонного відомства зафіксували один випадок пропонування неправомірної грошової винагороди за сприяння у перетині лінії розмежування. Факт давання хабара задокументовано. Правопорушника передано до Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси