Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
23 листопада 2017 09:05

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Загалом учора в КПВВ було оформлено майже 39 тисяч осіб та 4,8 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9250 осіб та 895 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9940 осіб та 1705 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7630 осіб та 1265 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4585 осіб та 955 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7550 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 50/90; «Мар’їнка» – 50/90; «Новотроїцьке» – 30/25; «Гнутове» – 60/70.

Минулої доби у КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону виявили автомобіль, яким мали намір незаконно перевезти через лінію розмежування гідравлічне дискове гальмо вартістю 20 тисяч гривень. Транспортний засіб та виявлений товар передано співробітникам фіскальної служби.

А в КПВВ «Станиця Луганська» військовослужбовці Луганського загону виявили у громадянина України паспортний документ, в якому проставлено конгревну та мастичну печатки ДМСУ, які є тимчасово не діючими. До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста за маршрутом «Київ–Донецьк–Маріуполь» прослідували 8 автомобілів з вантажем гуманітарного призначення, серед яких гігієнічні засоби, будівельні матеріали та продуктові набори загальною вагою 131 тонна.

Також військовослужбовці Держприкордонслужби в КПВВ «Мар’їнка», «Майорське» та «Новотроїцьке» зафіксували п’ять випадків пропонування неправомірної грошової винагороди за сприяння у перетині лінії розмежування. Факти давання хабарів на суму 2,2 тисячі гривень задокументовано. Громадян України, які прямували як на в’їзд, так і на виїзд до непідконтрольної території, передано до Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси