Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
20 листопада 2017 08:45

В контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» прикордонники цього ж загону та спільно із працівниками митниці у кишені одягу громадянина України виявили 5 грамів речовини світло-блакитного кольору, попередньо метамфетамін.

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Загалом учора в КПВВ було оформлено майже 34 тисяч осіб та 4,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8085 осіб та 890 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8420осіб та 1470 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5835 осіб та 1145 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3620 осіб та 895 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8030 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 50/80; «Мар’їнка» – 50/100; «Новотроїцьке» – 80/50; «Гнутове» – 90/120.

У КПВВ «Мар’їнка» правоохоронці Краматорського загону виявили один автомобіль, яким мали намір незаконно перевезти до непідконтрольної території 15 літрів спирту та партію одягу. Транспортний засіб та товар передано представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

А в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» прикордонники цього ж загону та спільно із працівниками митниці у кишені одягу громадянина України виявили 5 грамів речовини світло-блакитного кольору, попередньо метамфетамін. На українця, який прямував до непідконтрольної території, спрацював службовий собака. Порушника та транспортний засіб передано до Нацполіції.

Крім того, у КПВВ «Майорське» військовослужбовці зафіксували один випадок пропонування неправомірної грошової винагороди за безперешкодний перетин лінії розмежування. Факт давання хабара у розмірі 500 гривень задокументовано. По даному правопорушенню направлено повідомлення до Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси