Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
08 листопада 2017 09:22

Пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО залишається інтенсивним.

Пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО залишається інтенсивним.

Загалом упродовж минулої доби в КПВВ було оформлено майже 30,4 тисячі осіб та 3,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7646 осіб та 881 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6341 осіб та 1001 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5894 осіб та 1035 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3579 осіб та 840 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6925 осіб.

Сьогодні вранці в контрольних пунктах на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 40/80; «Мар’їнка» – 40/90; «Новотроїцьке» – 0/0; «Гнутове» – 40/50.

У КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону виявили одного громадянина України, який намагався перемістити на неконтрольовану територію майже 100 тис. гривень готівки. Кошти та громадянина передано співробітникам Нацполіції для прийняття правового рішення.

В іншому випадку, у тому ж контрольному пункті в’їзду-виїзду, виявлено автомобіль, яким наш співвітчизник перевозив з неконтрольованої території, буровий станок вартістю 78 тис. гривень. Транспортний засіб із вантажем передано представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Упродовж доби у КПВВ «Новотроїцьке» та «Майорське» прикордонники зафіксували дві спроби надання неправомірної грошової винагороди за безперешкодне перетинання лінії розмежування.  До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 369 ККУ (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси