Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
28 жовтня 2017 08:13

Пасажиро-транспортний потік залишився на рівні попередньої доби. Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 42,6 тисячі осіб та 5,9 тисячі транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 40/100; «Мар’їнка» – 30/100; «Новотроїцьке» – 40/70; «Гнутове» – 20/40.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Пасажиро-транспортний потік залишився на рівні попередньої доби. Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 42,6 тисячі осіб та 5,9 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9260 осіб та 1095 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10900 осіб та 1980 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8310 осіб та 1515 транспортних засобів;

«Гнутове» –  5095 осіб та 1265 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9015 осіб.

Два автомобілі, якими перевозили товари через лінію розмежування до неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького загону. Транспортними засобами намагалися через КПВВ «Гнутове» та «Новотроїцьке» незаконно перевезти грунтофрез культіватора для обробки землі, 983 одиниці радіодеталей та автозапчастини на загальну суму 54 тисячі гривень. Водіїв разом з автівками та вантажем передано ДФС для прийняття правового рішення.

Також учора, у КПВВ «Гнутове» прикордонним нарядом цього ж загону із залученням службового собаки виявили в автомобілі «ВАЗ» подорожуючого громадянина України 18 набоїв до стрілецької зброї калібру 7,62 міліметрів. Виявлені набої передано співробітникам Національної поліції.

А у КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону вивили чималу суму готівки, яку намагались перемістити через лінію розмежування. Під час огляду автомобіля «Мерседес», на якому громадянин України слідував з непідконтрольної території, прикордонний наряд спільно з представниками фіскальної служби знайшли більше 20 тисяч доларів США. Громадянина та виявлені кошти передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, в цьому ж КПВВ співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси