Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
27 жовтня 2017 08:21

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Загалом учора в КПВВ було оформлено 42,3 тисячі осіб та 5,6 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9775 осіб та 1090 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10930 осіб та 1880 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8040 осіб та 1405 транспортних засобів;

«Гнутове» – 5015 осіб та 1175 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8520 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 40/70; «Мар’їнка» – 30/80; «Новотроїцьке» – 0/0; «Гнутове» – 40/40.

Минулої доби три автомобілі, якими перевозили товари через лінію розмежування з порушеннями до неконтрольованої території, виявили прикордонники Краматорського загону. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Майорське» незаконно перевезти стіл для більярду та продукти харчування на загальну суму понад 132 тисячі гривень, а також незадекларовану готівку в розмірі 42,1 тисячі венесуельських боліварів. Водіїв разом з автівками, вантажем та виявленими коштами передано компетентним органам для прийняття правового рішення.

У КПВВ «Мар’їнка» правоохоронці виявили автомобіль «КІА» 2012 року випуску української реєстрації із невідповідністю ідентифікаційного номера кузова. На громадянина України, що перебував за кермом цього транспортного засобу, складено протокол про адміністративне порушення за ст. 121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

А через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» до неконтрольованої території прослідувало 11 вантажних автомобілів із продуктовими наборами загальною вагою майже 213 тонн від Світової продовольчої організації ООН Представництва Верховного комісара ООН в справах біженців.

Крім того, у КПВВ «Майорське» співробітники прикордонного відомства зафіксували два випадки пропонування неправомірної грошової винагороди за сприяння у перетині лінії розмежування. Факти давання хабарів у розмірі 500 та 600 гривень задокументовано. Правопорушників передано до Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси