Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
26 жовтня 2017 08:10

В контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» прикордонники Краматорського загону виявили один автомобіль, яким через лінію розмежування перевозили медикаменти на загальну суму 83 тисячі гривень.

Минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишався інтенсивним.

Загалом у КПВВ було оформлено 39,1 тисячі осіб та 4,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9820 осіб та 1080 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10035 осіб та 1685 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7240 осіб та 1145 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4520 осіб та 501 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7515 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 60/100; «Мар’їнка» – 50/80; «Новотроїцьке» – 0/20; «Гнутове» – 10/30.

В контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» прикордонники Краматорського загону виявили один автомобіль, яким через лінію розмежування перевозили медикаменти на загальну суму 83 тисячі гривень. Транспортний засіб, що слідував до неконтрольованої території та виявлений товар передано працівникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

А через КПВВ «Новотроїцьке» до неконтрольованої території прослідувало 8 вантажівок із гуманітарним вантажем. Автомобілями перевозили продуктові та гігієнічні набори загальною вагою понад 13 тонн від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста. Вантаж призначений для жителів Донецької області.

Крім того, у КПВВ «Майорське» та КрП «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували три випадки, коли два наших співвітчизника та один громадянин Іраку намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду в розмірі 250 гривень та 100 доларів США. Порушників передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси