Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
25 жовтня 2017 08:12

У КПВВ «Новотроїцьке» прикордонним нарядом Донецького загону із залученням службового собаки виявили в автомобілі подорожуючого 1 револьвер під патрон Флобера калібру 4 міліметри та 8 набоїв до нього.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 40/70; «Мар’їнка» – 30/80; «Новотроїцьке» – 20/60; «Гнутове» – 20/30.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 42 тисячі осіб та 5,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9970 осіб та 1170 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10010 осіб та 1690 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8200 осіб та 1390 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4670 осіб та 1070 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9145 осіб.

У КПВВ «Новотроїцьке» прикордонним нарядом Донецького загону із залученням службового собаки виявили в автомобілі подорожуючого 1 револьвер під патрон Флобера калібру 4 міліметри та 8 набоїв до нього. Зброю та набої передано співробітникам Національної поліції.

Три автомобілі, якими перевозили товари через лінію розмежування з порушеннями, виявили прикордонники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами мали намір через КПВВ «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» незаконно перевезти корм для риб, 10 кілограмів фарби для принтера та одяг загальною вартістю 63 тисячі гривень Водіїв разом з автівками та вантажем передано до ДФС для прийняття правового рішення.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» прикордонники Луганського загону виявили недійсний документ у громадянки України, яка прямувала з непідконтрольної території. Порушницю передано співробітникам Національної поліції Луганської області.

Крім того, на контрольному посту «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували один випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. Порушника передано до Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси