Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
24 жовтня 2017 10:29

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Загалом учора в КПВВ було оформлено 34,6 тисячі осіб та 4,8 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7780 осіб та 930 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8665 осіб та 1600 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6455 осіб та 1220 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3625 осіб та 1050 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8085 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 30/95; «Мар’їнка» – 30/70; «Новотроїцьке» – 40/50; «Гнутове» – 40/20.

Чотири автомобілі, якими перевозили товари через лінію розмежування з порушеннями як на виїзд до неконтрольованої території, так і на в’їзд з неї, виявили прикордонники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Гнутове», «Майорське» та «Новотроїцьке» незаконно перевезти медикаменти загальною вартістю понад 115 тисяч гривень, 250 кілограмів свинцю та незадекларовану готівку в розмірі 93 тисячі гривень. Водіїв разом з автівками, вантажем та  виявленими коштами передано до ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, у КПВВ «Майорське» правоохоронці Краматорського загону за допомогою службового собаки, спеціально натренованої на пошук наркотичних речовин,  у громадянина України виявили 7 папірос з речовиною рослинного походження вагою близько 5 грамів. Наш співвітчизник слідував з непідконтрольної території на автомобілі «Ssang Yong». Порушника та знахідку передано працівникам Національної поліції.

У цьому ж КПВВ співробітники прикордонного відомства також зафіксували два випадки пропонування неправомірної грошової винагороди за сприяння у перетині лінії розмежування. Факти давання хабарів задокументовано. Правопорушників передано до Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси