Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
20 жовтня 2017 08:24

Минулої доби у КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону виявили автомобіль «ВАЗ» 2008 року випуску із підробленим ідентифікаційним номером кузова. На громадянку України, що перебувала за кермом даного транспортного засобу, складено протокол про

Минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишався інтенсивним.

Загалом в КПВВ було оформлено 41,9 тисячі осіб та 5,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9535 осіб та 1095 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10375 осіб та 1800 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8140 осіб та 1520 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4850 осіб та 1115 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9000 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» –10/90; «Мар’їнка» – 30/70; «Новотроїцьке» – 0/20; «Гнутове» – 50/40.

Минулої доби у КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону виявили автомобіль «ВАЗ» 2008 року випуску із підробленим ідентифікаційним номером кузова. На громадянку України, що перебувала за кермом даного транспортного засобу, складено протокол про адміністративне порушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

У контрольному пункті в`їзду-виїзду «Майорське» прикордонники Краматорського загону зафіксували один транспортний засіб, яким подорожуючий мав намір незаконно перевезти через лінію розмежування старовинну книгу. Виявлений раритет передано співробітникам фіскальної служби.

А через КПВВ «Новотроїцьке» до неконтрольованої території прослідувала 1 вантажівка  із будівельними матеріалами від благодійної організації «Людина в біді» та 11 вантажних автомобілів ізпродуктовими наборами загальною вагою майже 213 тонн від Світової продовольчої організації ООН Представництва Верховного комісара ООН в справах біженців. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси