Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
19 жовтня 2017 08:41

Учора через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» до неконтрольованої території прослідувало 3 вантажних автомобілі з гуманітарним вантажем. Автомобілями перевозили продуктовінабори загальною вагою 61 тонна від Місії Міжнародного комітету Червоно

Минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишався інтенсивним.

Загалом в КПВВ було оформлено 42,2 тисячі осіб та 5,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9560 осіб та 1045 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10200 осіб та 1770 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8455 осіб та 1385 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4845 осіб та 1100 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9135 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» –50/70; «Мар’їнка» – 40/100; «Новотроїцьке» – 20/0; «Гнутове» – 40/30.

У КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загонувиявили у громадянина України  відсутність доручення на автомобіль «Citroen» 2010 року випуску. У ході перевірки з’ясувалось, що іномарка української реєстрації перебуває у розшуку з квітня цього року. Українця та транспортний засіб передано співробітникам Національної поліції.

Учора через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» до неконтрольованої території прослідувало 3 вантажних автомобілі з гуманітарним вантажем. Автомобілями перевозили продуктовінабори загальною вагою 61 тонна від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста. Вантаж призначений для жителів Донецької області.

Такожчерез цей пункт пропуску прослідувала одна вантажівка від Посольства Швейцарії в Україні із медичним обладнанням загальною вагою майже 1 тонна.

Крім того, у КПВВ «Майорське» співробітники Держприкордонслужби зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. Порушників передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси