Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
17 жовтня 2017 10:06

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 10/70; «Мар’їнка» – 30/50; «Новотроїцьке» – 40/60; «Гнутове» – 20/20.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 31,2 тисячі осіб та 4,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7530 осіб та 920 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7715 осіб та 1480 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5825 осіб та 1270 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3290 осіб та 815 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6835 осіб.

4 автомобілі, якими перевозили товари через лінію розмежування з порушеннями, виявили прикордонники Краматорського та Донецького загонів. Транспортними засобами намагалися через КПВВ «Мар’їнка», «Майорське» та «Гнутове» незаконно перевезти комплектуючі до комп’ютерної техніки, мобільні телефони, принтер на суму понад 53 тисячі гривень та 12 пляшок із перманганатом калію. Водіїв разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, 12 тварин провезти на неконтрольовану територію через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» намагалася громадянка України 1971 року народження. У її міні-звіринці було 8 собак, єнот, песець та макака. Як пояснила прикордонникам жінка, вона постійно проживає в Донецьку, а тварин придбала на території України, контрольованій українською владою. 

Правоохоронці запропонували громадянці звернутися до Координаційного центру для отримання письмового дозволу на перевезення цих тварин.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси