Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
12 жовтня 2017 08:44

Минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Загалом в КПВВ було оформлено 40,9 тисячі осіб та 5,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9470 осіб та 1065 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9705 осіб та 1685 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8055 осіб та 1500 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4350 осіб та 1015 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9350 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 40/80; «Мар’їнка» – 40/80; «Новотроїцьке» – 25/50; «Гнутове» – 30/30.

Два автомобілі, якими на в’їзд та виїзд до непідконтрольної території перевозили товари з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького загону. Транспортними засобами намагалися через КПВВ «Новотроїцьке» перевезти автозапчастини вартістю 9,5 тисяч гривень та 1,5 тисячі металевих табличок. Автівки та вантаж передано до ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону за допомогою службового собаки, у салоні автомобіля виявили медичний шприц із рідиною жовтого кольору, ймовірно, наркотичною речовиною. Громадянина України, який слідував до неконтрольованої території, та шприц із рідиною передано співробітникам Національної поліції.

Також, прикордонники Луганського загону в КПВВ «Станиця Луганська» виявили у громадянина України недійсний документ. До Національної поліції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

А через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» до неконтрольованої території прослідувало 10 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем. Автівки перевозили продуктові та гігієнічні набори, товари медичного призначення загальною вагою понад 141 тонни від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест». Вантаж призначений для жителів Донецької області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси