Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
09 жовтня 2017 08:00

У КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону виявили у двох громадян України паспортні документи з ознаками часткової підробки. По всім випадкам направлені повідомлення до Національної поліції.

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Загалом учора в КПВВ було оформлено 31,4 тисячі осіб та 4,6 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7060 осіб та 920 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8140 осіб та 1590 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5740 осіб та 1210 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3040 осіб та 840 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7460 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 20/80; «Мар’їнка» – 50/50; «Новотроїцьке» – 20/50; «Гнутове» – 10/20.

Учора в контрольних пунктах в`їзду-виїзду «Новотроїцьке» та «Майорське» прикордонники Донецького та Краматорського загонів під час здійснення заходів контролю виявили 2 автомобілі, якими мали намір перевезти через лінію розмежування радіоприймачі, косметичні вироби, парфуми, жіночий одяг,  газовий водонагрівач, світлодіодні лампи загальною вартістю майже 105 тисяч гривень. Транспортні засоби та виявлений товар передано співробітникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

У КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону виявили у двох громадян України паспортні документи з ознаками часткової підробки. По всім випадкам направлені повідомлення до Національної поліції для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

 Крім того, в контрольному пункті в`їзду-виїзду «Майорське» співробітники прикордонного відомства зафіксували два випадки пропонування неправомірної грошової винагороди за безперешкодний перетин лінії розмежування. Факти давання хабара задокументовано. Правопорушників передано представникам Національної поліції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси