Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
07 жовтня 2017 07:48

Минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, характеризувався певним збільшенням у порівнянні з попереднім днем. Загалом в КПВВ було оформлено 36,9 тисяч осіб та 5,2 тися

Минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, характеризувався певним збільшенням у порівнянні з попереднім днем.

Загалом в КПВВ було оформлено 36,9 тисяч осіб та 5,2 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 7885 осіб та 1000 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8320 осіб та 1590 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7945 осіб та 1590 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3905 осіб та 1010 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8830         осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 10/150; «Мар’їнка» – 20/80; «Новотроїцьке» – 10/10; «Гнутове» – 0/0.

В контрольному пункті «Гнутове» прикордонники Донецького загону завадили переміщенню товарів через лінію розмежування, які везли до не контрольованої території. Так, в одній з автівок під покриттям багажного відділення та під сидінням виявлено сантехнічні вироби та косметику на суму 15 тисяч гривень. Наразі транспортний засіб передано представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Крім того, в «Новотроїцькому» прикордонники цього ж загону за допомогою службового собаки виявили наркотичне зілля. Його серед речей ніс один з чоловіків, який залишав контрольовану територію. Наркотичну речовину (скоріш за все марихуана) та громадянина передано співробітникам Нацполіції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси