Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
02 жовтня 2017 08:21

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 40/70; «Мар’їнка» – 30/70; «Новотроїцьке» – 0/40; «Гнутове» – 30/20.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 29,3 тисячі осіб та 4,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6655 осіб та 930 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7315 осіб та 1425 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5395 осіб та 1215 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2893 осіб та 801 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7005 осіб.

Учора, в контрольних пунктах в`їзду-виїзду «Гнутове» та «Майорське» прикордонники Донецького та Краматорського загонів виявили у трьох громадян України паспортні документи з ознаками часткової підробки.

По всім випадкам направлені повідомлення до Національної поліції для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» та «Майорське» прикордонники Краматорського загону зафіксували три випадки пропонування грошової винагороди в розмірі від 200 до 500 гривень за безперешкодний перетин лінії розмежування. Порушників, що слідували на в’їзд та виїзд до неконтрольованої території, передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси