Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
26 вересня 2017 08:04

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Минулої доби через КПВВ прослідувало 36,5 тисячі осіб та майже 4,8 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8335 осіб та 1060 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8240 осіб та 1375 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7315 осіб та 1470 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3650 осіб та 865 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8910 осіб.

Сьогодні вранці у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 100/120; «Мар’їнка» – 50/70; «Новотроїцьке» – 30/40; «Гнутове» – 40/30.

Учора в КПВВ «Мар`їнка» та «Гнутове» прикордонники Краматорського та Донецького загонів спільно із митниками зафіксували два транспортних засоби, якими громадяни України мали намір незаконно перевезти товари до неконтрольованої території. Під час огляду автомобілей «ГАЗ» та «Chevrolet» правоохоронці виявили одяг в асортименті вартістю 20 тисяч гривень та автозапчастини на загальну суму майже 7 тисяч гривень. Виявлений товар та авто передано співробітникам фіскальної служби.

Крім того в КПВВ «Станиця Луганська» був зафіксован один випадок пропонування неправомірної грошової винагороди співробітнику прикордонного відомства за безперешкодний перетин лінії розмежування. Правопорушника передано представникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси