Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
23 вересня 2017 08:18

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишався динамічним. Минулої доби він характеризувався певним зменшенням у порівннні з попереднім днем.

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишався динамічним. Минулої доби він характеризувався певним зменшенням у порівннні з попереднім днем.

Загалом вчора через КПВВ прослідувало 40,2 тисяч осіб та понад 5,2 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 9220 осіб та 1065 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9280 осіб та 1425 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6960 осіб та 1590 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4750 осіб та 1125 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10075 осіб.

Вчора тимчасово призупинялася робота КПВВ «Новотроїцьке» через загоряння навколишніх полів, які були заміновані. Аби не допустити жертв серед цивільних внаслідок детонування мін пропуск громадян через лінію розмежування було призупинено. На місце відразу також викликано наряд пожежного розрахунку ДСНС.

Сьогодні вранці у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 20/200; «Мар’їнка» – 50/100; «Новотроїцьке» – 0/50; «Гнутове» – 20/60.

Прикордонники Донецького та Краматорського загонів в КПВВ «Гнутове» та «Майорське» виявили в трьох випадках незаконне переміщення товарів через лінію розмежування. Транспортними засобами, які рухалися як на непідконтрольну територію так і в зворотному напрямку, громадяни перевозили медикаменти, одяг та тютюнові вироби. Дані транспортні засоби передано до ДФС для прийняття правового рішення.

Також учора через КПВВ «Новотроїцьке» в напрямку неконтрольованої території прослідувало 7 вантажних автомобілів з гуманітарними вантажами. Транспортними засобами перевозили майже 40 тонн гігієнічних та продуктових наборів. Вантаж був направлений від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест» та однієї з гуманітарних релігійних організацій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси