Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
20 вересня 2017 08:38

Загалом за минулий день через КПВВ прослідувало понад 41 тисяча осіб, що на 5 тисяч осіб більше ніж у понеділок, та 5,1 тисячі транспортних засобів:

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО був більшим у порівнянні з попередньою добою.

Загалом за минулий день через КПВВ прослідувало понад 41 тисяча осіб, що на 5 тисяч осіб більше ніж у понеділок, та 5,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9600 осіб та 1168 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8777 осіб та 1388 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8355 осіб та 1476 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4635 осіб та 1079 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9690 осіб.

Так, сьогодні вранці у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 35/100; «Мар’їнка» – 30/70; «Новотроїцьке» – 10/20; «Гнутове» – 0/0.

Учора в контрольному пункті в`їзду-виїзду «Майорське» прикордонники Краматорського загону запобігли спробі незаконного переміщення через лінію розмежування предметів старовини та набоїв до зброї. Під час оформлення подружжя громадян України, які прямували з неконтрольованої території пішки, прикордонники спільно з працівниками ДФС серед особистих речей виявили 4 старовинні книги «Евангелия» та «Писание святого Иоанна» XVII-XVIII століть. Громадян та виявлені книги передано працівникам ДФС.

А в ході огляду автомобіля, який прямував із непідконтрольної Україні території через цей же контрольний пункт, прикордонники знайшли в бардачку автівки 25 набоїв до малокаліберної зброї. Виявити набої допоміг службовий собака, натренований на пошук зброї. Для подальшої перевірки громадянина України та виявлені набої передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, в КПВВ «Майорське» прикордонники Донецького загону виявили в одному випадку незаконне переміщення товарів на непідконтрольну територію автомобілем. Даний транспортний засіб передано ДФС для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси