Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
19 вересня 2017 10:00

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається  інтенсивним.  

Так, сьогодні вранці у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 35/100; «Мар’їнка» – 40/70; «Новотроїцьке» – 25/40; «Гнутове» –35/70.

Загалом за минулий день через КПВВ прослідувало 36,3 тисячі осіб та 4,8 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» –8505 осіб та 1170 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7820 осіб та 1305 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7395 осіб та 1376 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3938 осіб та 965 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8688 осіб.

Учора в КПВВ «Майорське» та «Станиця Луганська» прикордонники Краматорського та Луганського загонів виявили у 2 громадян України підроблені документи. Українці пред’явили паспорта громадян України з ознаками часткової підробки, а саме - підроблені печатки Державної міграційної служби України.

Громадян передано співробітникам поліції. До відділень Нацполіції в Донецькій та Луганській областей направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Крім того, в КПВВ «Гнутове» та «Майорське» прикордонники Донецького та Краматорського загонів виявили три випадки незаконного переміщення товарів на непідконтрольну територію. Зокрема у першому – громадянин України переміщував автомобілем каво-машину та засоби гігієни на майже 40 тисяч гривень. У другому – українець віз автомобілем газові котли та колонки на суму понад 30 тисяч гривень.

Також у КПВВ «Майорське» минулої доби співробітники Держприкордонслужби зафіксували 4 випадки пропонування громадянами України неправомірної вигоди за безперешкодний перетин лінії розмежування.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси