Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
16 вересня 2017 07:53

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 20/100; «Мар’їнка» – 30/100; «Новотроїцьке» – 30/90; «Гнутове» – 20/30.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду залишався динамічним на рівні попередньої доби.

Загалом через КПВВ прослідувало 41,4 тисячі осіб та 5,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9205 осіб та 1125 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8690 осіб та 1335 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8475 осіб та 1660 транспортних засобів;

«Гнутове» –  5105 осіб та 1360 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9915 осіб.

У КПВВ «Майорське» прикордонним нарядом Краматорського загону учора виявлено ознаки часткової підробки паспортних документів у трьох громадян України, які прямували з непідконтрольної території. Затриманих порушників передано співробітникам поліції.

Два автомобілі, які переміщали товари через лінію розмежування з порушеннями на виїзд до неконтрольованої території виявили учора прикордонники цього ж загону. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Майорське» незаконно перевезти автозапчастини та меблі на загальну суму майже 58 тисяч гривень. Громадян разом з автівками, товаром та коштами передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Також минулої доби, прикордонним нарядом Краматорського загону у ході реалізації оперативної інформації виявлено наркотичну речовину. Громадянин України спробував перевезти через лінію розмежування 250 грамів речовини рослинного походження зеленого кольору. Наркотики він ховав серед особистих речей в банках з варенням. Порушника та виявлену речовину передано співробітникам Національної поліції для прийняття правового рішення.

Крім того, на КрП «Мар’їнка» та у КПВВ «Майорське» прикордонники зафіксували три випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди. А громадянин Азербайджану вирішив «домовитися» про спрощений перетин КПВВ, запропонувавши співробітникам Держприкордонслужби картки поповнення мобільного зв’язку. На свої пропозиції усі громадяни отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси