Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
13 вересня 2017 09:16

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, був більшим ніж попередньої доби.

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, був більшим ніж попередньої доби.

Загалом учора в КПВВ було оформлено 41,5 тисячі осіб та 5,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9424 осіб та 1140 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7850 осіб та 1210 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8360 осіб та 1575 транспортних засобів;

«Гнутове» – 6068 осіб та 1230 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9810 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 20/250; «Мар’їнка» – 30/70; «Новотроїцьке» – 50/40; «Гнутове» – 40/60.

Учора в КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону виявили у 3 громадян України підроблені  документи. Українці пред’явили паспорта громадян України з ознаками часткової підробки, а саме - підроблені печатки Державної міграційної служби України.

Осіб передано співробітникам поліції. До відділень Нацполіції в Донецькій області направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

В КПВВ «Майорське», «Новотроїцьке» та «Гнутове» у 3 автомобілях прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили товари, які перевозили з порушеннями. Через лінію розмежування намагались перевезти господарчі товари, автозапчастини  та взуття вартістю близько  50 тисяч гривень. Дані транспортні засоби передано до ДФС для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси