Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
12 вересня 2017 09:50

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Загалом учора в КПВВ було оформлено 33,8 тисячі осіб та 4,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7985 осіб та 1140 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6858 осіб та 1130 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6698 осіб та 1396 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3587 осіб та 740 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8753 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 20/120; «Мар’їнка» – 20/60; «Новотроїцьке» – 35/20; «Гнутове» – 25/40.

Учора в КПВВ «Майорське» за допомогою службової собаки виявлено автомобіль з сигнальними набоями в кількості 30 штук. Громадянин перевозив їх з неконтрольованої території у бардачку автівки. Даний транспортний засіб та набої передано співробітникам Нацполіція для прийняття правового рішення.

Прикордонники Луганського загону на блокпосту в н.п. Новоайдар у відділені для рукавичок автомобіля «Мерседес» виявили паспорт «ЛНР». Громадянина України, який їхав за кермом авто, передано співробітникам СБУ в Луганській області.

В КПВВ «Майорське» у двох автомобілях прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили товари, які перевозили з порушеннями. Загалом через лінію розмежування намагались перевезти господарчі товари та продукти харчування вартістю понад 50 тисяч гривень. Дані транспортні засоби передано до ДФС для прийняття правового рішення.

У КПВВ «Новотроїцьке», «Майорське» та контрольному посту «Мар’їнка» задокументовано 5 випадків пропонування неправомірної вигоди громадянами України. По всіх випадках до Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст.369 ККУ (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси