Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
07 вересня 2017 08:10

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово неконтрольованої території з гуманітарним вантажем прослідувало 10 вантажних автомобілів від благодійної організації «Людина в біді» та 1 вантажівка від Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Сьогодні зранку на в’їзд та виїзд перед КПВВ знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 20/120; «Мар’їнка» – 50/170; «Новотроїцьке» – 40/40; «Гнутове» – 10/20.

На цей час усі КПВВ працюють у штатному режимі.

Загалом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прослідувало 34,4 тисяч осіб та 4,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8640 осіб та 1135 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6805 осіб та 1045 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6875 осіб та 1350 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3550 осіб та 865 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8480 осіб.

Чотири автомобілі, якими перевозили товари через лінію розмежування з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Гнутове», «Новотроїцьке» та «Майорське» незаконно перевезти товари народного споживання, велику партію фарби для волосся, автозапчастини, шарикові ручки та продукти харчування  на загальну суму понад 106 тисяч гривень. Водіїв разом з автівками та вантажем передано представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення. 

У КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» прикордонниками Краматорського загону виявлено 5 громадян України, які рухалися, як на в’їзд так і на виїзд, до неконтрольованої території, ознаками часткової підробки паспортних документів. Порушників передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово неконтрольованої території з гуманітарним вантажем прослідувало 10 вантажних автомобілів від благодійної організації «Людина в біді» та 1 вантажівка від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Транспортними засобом везли продукти харчування, будівельні матеріали,  матеріали медичного призначення та комплектуючі до насосних станцій, загальною вагою понад 202 тонни. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси