Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
04 вересня 2017 08:42

Минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишався досить динамічним.

Минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишався досить динамічним.

Загалом учора в КПВВ було оформлено 29,1 тисячі осіб та 4,6 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6540 осіб та 960 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8045 осіб та 1755 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5210  осіб та 1215 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2580 осіб та 705 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6710 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/80; «Мар’їнка» –50/80; «Новотроїцьке» – 50/50; «Гнутове» – 20/30.

У КПВВ «Гнутове» прикордонним нарядом Донецького загону виявлено ознаки часткової підробки паспортного документу у громадянки України, яка прямувала через лінію розмежування на в’їзд до контрольованої території. Затриману порушницю передано співробітникам поліції.

Два автомобілі, в яких до неконтрольованої території везли товари з порушеннями, виявили учора прикордонники Краматорського загону. Транспортними засобами намагалися через КПВВ «Мар’їнка» та  «Майорське» незаконно перевезти медикаменти, 40 літрів спирту, продукти харчування, корм для тварин та мисливський ніж. Водіїв разом з автівками та вантажем передано ДФС для прийняття правового рішення, а зброю та особу – співробітникам Національної поліції.

Крім того, на контрольному посту «Мар’їнка» прикордонники цього ж загону зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси