Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
01 вересня 2017 07:10

Державна прикордонна служба України нагадує, що відповідно до Тимчасового порядку контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів (товарів) через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей контрольні пункти в'їзду-виїзду пере

Державна прикордонна служба України нагадує, що відповідно до Тимчасового порядку контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів (товарів) через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей контрольні пункти в'їзду-виїзду переходять на осінній період роботи. Відсьогодні пропуск осіб та транспортних засобів буде здійснюватися в нових часових рамках, які встановлюються для режиму роботи контрольних пунктів, з 7.00 до 18.30.

Сьогодні зранку на в’їзд та виїзд перед КПВВ знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 20/100; «Мар’їнка» – 10/100; «Новотроїцьке» – 50/50; «Гнутове» – 10/10.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 35,6 тисячі осіб та 5,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8015 осіб та 1195 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8965 осіб та 1880 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7065 осіб та 1430 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3120 осіб та 750 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8445 осіб.

У КПВВ «Гнутове» прикордонним нарядом Донецького загону учора виявлено ознаки часткової підробки паспортного документу у громадянки України, яка прямувала до непідконтрольної території. Затриману порушницю передано співробітникам Національної поліції.

Три автомобілі, якими перевозили товари через лінію розмежування з порушеннями як на виїзд до неконтрольованої території, так і на в’їзд з неї, виявили прикордонники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через «Новотроїцьке» та «Майорське» незаконно перевезти товари народного споживання, більше 400 рамок для номерних знаків автомобіля та побутову техніку на загальну суму близько 65 тисяч гривень. Водіїв разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду у розмірі 500 гривень. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 7 вантажних автомобілів від ООН. Транспортні засоби перевозили для жителів Луганської області гігієнічні набори та набори індивідуальні навчальні для раннього дитячого виховання загальною вагою більше 41 тонни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси