Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
31 серпня 2017 08:26

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово неконтрольованої території прослідував вантажний автомобіль з гуманітарним вантажем. Транспортним засобом везли будівельні матеріали загальною вагою 2,9 тонни.

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прослідувало 39 тисяч осіб та 5,6 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8515 осіб та 1160 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9825 осіб та 1940 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8220 осіб та 1600 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3415 осіб та 885 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8990 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 10/100 ; «Мар’їнка» – 50/100; «Новотроїцьке» – 40/10; «Гнутове» – 25/20.

Чотири автомобіля, якими перевозили товари через лінію розмежування з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Новотроїцьке», «Майорське» та КрП «Мар’їнка» незаконно перевезти косметичні засоби, продукти харчуванняґ, лабораторне обладнання, спецодяг, системні блоки і комплектуючі до комп’ютерів, а також сигарети на загальну суму майже 370 тисяч гривень. Водіїв разом з автівками та вантажем передано представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення. 

Крім того, через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово неконтрольованої території прослідував вантажний автомобіль з гуманітарним вантажем. Транспортним засобом везли будівельні матеріали загальною вагою 2,9 тонни. Вантаж жителям Донеччини був направлений від благодійної організації «Людина в біді».

Минулої доби в КПВВ «Новотроїцьке» та «Майорське» зафіксовано два випадки пропозицій неправомірної грошової винагороди прикордонникам за сприяння у перетині лінії розмежування. За даними випадками до Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси