Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
22 серпня 2017 09:41

Ситуація у контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення АТО позначилась зростанням кількості осіб, які перетинають лінію розмежування, щоправда загальна кількість транспортних засобів дещо знизилась.

Ситуація у контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення АТО позначилась зростанням кількості осіб, які перетинають лінію розмежування, щоправда загальна кількість транспортних засобів дещо знизилась. Загалом упродовж минулої доби через КПВВ в районі проведення АТО, прослідували понад 42 тисячі осіб та майже 5,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9296 осіб та 1205 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10489 осіб та 1857 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8685 осіб та 1724 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4151 осіб та 4151 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9478 осіб.

Станом на ранок вівторка у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 30/80; «Мар’їнка» – 80/100; «Новотроїцьке» – 60/30; «Гнутове» – 20/20.

Минулої доби в КПВВ «Майорське» прикордонний наряд виявив два випадки невідповідності номерів кузовів автомобілів «Деу Ланос» даним зазначеним в реєстраційних документах. Обидва автомобілі рухались на виїзд до неконтрольованої території. Водії в обох випадках – громадяни України. За фактами виявлених порушень складено протоколи за ст.121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах». Водіїв та автомобілі передано співробітникам Нацполіції Бахмутського ВП ГУНП в Донецькій області.

Ближче до вечора у тому ж таки КПВВ «Майорське» прикордонники спільно з працівниками ДФС виявили набої калібру 5,45 мм у багажному відділенні автомобіля «ЗАЗ», який рухався під керуванням громадянки України на виїзд до неконтрольованої території. Громадянку, автомобіль та виявлені набої передано Нацполіції.

У КПВВ «Мар’їнка» прикордонники виявили порушення правил перевезення товарів. Під час спільного з представниками ДФС огляду автомобіля «Богдан», що прямував на виїзд до неконтрольованої території, у багажному відділенні правоохоронці виявили 11 стабілізаторів напруги на загальну суму 25 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси