Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
11 серпня 2017 09:16

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/60; «Мар’їнка» – 70/60; «Новотроїцьке» – 50/30; «Гнутове» – 20/20.

Відмітимо, що протягом минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік, який рухався через КПВВ характеризувався збільшенням на 13%. Загалом протягом минулої доби лінію розмежування перетнули 40,4 тисячі осіб та 5,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8615 осіб та 1160 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9315 осіб та 1790 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8900 осіб та 1785 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4305 осіб та 955 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9215 осіб.

Під час несення служби у КПВВ «Гнутове» прикордонники Донецького загону виявили автомобіль, яким до неконтрольованої території перевозили партію взуття, на загальну суму майже 30 тисяч гривень. Товар та транспортний засіб передано працівникам фіскальної служби.

А в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» у ході перевірки вантажного автомобіля «Mercedes», прикордонний наряд спільно з митниками зафіксували перевезення громадянином України до неконтрольованої території сантехніки. Вантаж вартістю 190 тисяч гривень передано представникам ДФС.

У цьому ж контрольному пункті прикордонники Краматорського загону виявили двох громадян України із частково підробленими паспортними документами. Даних осіб передано співробітникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси