Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
01 серпня 2017 08:18

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/120; «Мар’їнка» – 50/80; «Новотроїцьке» – 15/20; «Гнутове» – 0/0.

Усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 33,4 тисячі осіб та 4,9 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6555 осіб та 915 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8070 осіб та 1590 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7450 осіб та 1555 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3510 осіб та 810 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7770 осіб.

Два автомобілі, якими перевозили товари через лінію розмежування з порушеннями як на виїзд до неконтрольованої території, так і на в’їзд з неї, виявили учора прикордонники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Новотроїцьке» та «Майорське» незаконно перевезти одяг, парфуми та газові горілки на загальну суму більше 40 тисяч гривень. Водіїв разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

В КПВВ «Майорське» минулої доби в ході реалізації оперативної інформації прикордонним нарядом Краматорського загону за допомогою службового собаки виявлено наркотичну речовину. Громадянин України спробував перевезти через лінію розмежування 3 грами речовини рослинного походження, ймовірно, канабісу, яку він ховав серед особистих речей. Порушника та виявлену речовину передано співробітникам Національної поліції для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси