Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
28 липня 2017 08:47

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 80/170; «Мар’їнка» – 70/250; «Новотроїцьке» – 30/15; «Гнутове» – 20/25.

Усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 40,6 тисячі осіб та 5,6 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8990 осіб та 1010 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10285 осіб та 1855 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8605 осіб та 1720 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4570 осіб та 1035 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8165 осіб.

Два автомобілі, якими перевозили товари та предмет старовини до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили минулої доби прикордонники Донецького загону. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Новотроїцьке» незаконно перевезти старовину Біблію «Книга Священнаго Писанія 1923 року видання та взуття на суму майже 6 тисяч гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Також учора, в контрольному пункті в`їзду-виїзду «Майорське» прикордонники Краматорського загону під час оформлення громадянки України, що слідувала у пішому порядку через лінію зіткнення, серед особистих речей виявили 42 одиниці парфумів на загальну суму 3 тисячі гривень. Порушницю та виявлені парфуми передано працівникам ДФС.

В цьому ж КПВВ минулої доби прикордонним нарядом виявлено наркотичну речовину. Громадянин України спробував перевезти через лінію розмежування 10 грамів амфітаміну. Наркотики він ховав серед особистих речей в запальничці. Порушника та виявлену речовину передано співробітникам Національної поліції для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Майорське» та на КрП «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди у розмірі 600 та 200 гривень. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 4 вантажних автомобілі від Міжнародного Комітету Червоного Хреста та 1 вантажівка від Світової продовольчої організації ООН Представництва верховного комісара ООН в справах біженців. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької та Луганської областей будівельні матеріали та медичні препарати загальною вагою близько 26 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси