Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
16 липня 2017 08:27

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прослідувало 36 тисяч осіб та 5,2 тисяч транспортних засобів

 

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прослідувало 36 тисяч осіб та 5,2 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 9360 осіб та 1870 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7110 осіб та 790 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7725 осіб та1615 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4580 осіб та 965 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7317 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/110 ; «Мар’їнка» – 100/100; «Новотроїцьке» – 60/60; «Гнутове» – 10/10.

Учора в КПВВ «Станиця Луганська» у громадянина України серед особистих речей виявлено військову фурнітуру з символікою Росії, зокрема 300 ґудзиків, 750 зірок для погон офіцерського складу, 100 емблем ППО Росії, а також військову фурнітуру у вигляді перехрещених шабель 50 штук. Чоловік прямував на вихід до не контрольованої території. Товар та громадянина України передано представникам УСБУ в Луганській області. 

У КПВВ «Майорське» прикордонним нарядом спільно зі співробітниками ДФС, в результаті перевірки автомобіля ЗІЛ, що прямував до одного з логістичних центрів, виявлено розбіжності між наявними товарами та зазначеними у накладних. Співробітниками ДФС складено протокол за ст.204-3 КупАП та вилучено товарів на суму понад 1 мільйон гривень.

У КПВВ «Новотроїцьке» прикордонним нарядом спільно з співробітниками ДФС, на виїзд до неконтрольованої території, під час огляду автомобіля «Мерседес» української реєстрації виявлено переобладнання транспортного засобу для здійснення підприємницької діяльності (приготування їжі швидкого харчування). Сума оцінки транспортного засобу становить понад 160 тисяч гривень. Автомобіль передано до ДФС для прийняття правового рішення.

У КПВВ «Гнутове» прикордонним нарядом Донецького загону у громадянина України, на виїзд до неконтрольованої території, виявлено підроблене доручення на автомобіль «ВАЗ» 2007 року випуску. Доручення на право керування автомобілем вилучено, громадянина України та автомобіль передано співробітникам поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси