Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
15 липня 2017 08:16

Учора в контрольному пункті в`їзду-виїзду «Майорське» прикордонники Краматорського загону запобігли спробі незаконного переміщення через лінію розмежування товарів народного споживання.

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прослідувало 41,1 тисяча осіб та 6 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 9170 осіб та 1180 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9945 осіб та 1845 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8705 осіб та 1840 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4740 осіб та 1105 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8550 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/150 ; «Мар’їнка» – 100/60; «Новотроїцьке» – 30/0; «Гнутове» – 10/5.

Учора в контрольному пункті в`їзду-виїзду «Майорське» прикордонники Краматорського загону запобігли спробі незаконного переміщення через лінію розмежування товарів народного споживання. Так, під час огляду транспортного засобу «DACIA Logan», на якому громадянин України прямував до непідконтрольної Горлівки, прикордонним нарядом спільно з працівниками ДФС в конструктивних особливостях, а саме – під обшивкою багажника та дверцят, виявлено медичне обладнання для хірургії на загальну суму майже 37 тисяч гривень. Крім того, в особистій сумці чоловіка знайдено георгієвську стрічку та медаль «За особые успехи в учении» так званої «ДНР». Порушника та виявлені знахідки передано співробітникам Національної поліції.

Також, в цьому ж КПВВ на виїзд до неконтрольованої території, зупинено автомобіль «Mitsubishi Galant», в якому серед особистих речей громадянина України виявлено 28 набоїв до мисливської рушниці 12 калібру. Набої та громадянина передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Минулої доби у КПВВ «Гнутове», «Майорське» та «Станиця Луганська» прикордонними нарядами Донецького, Краматорського та Луганського загонів виявлено у двох громадян України ознаки часткової підробки паспортних документів та у одного громадянина України недійсне свідоцтво про народження дитини. Громадян передано співробітникам поліції.

Крім того, у КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди у розмірі 1000 рублів РФ та 200 гривень. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси