Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
07 липня 2017 08:53

Учора пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, був більшим у порівнянні з попередньою добою. Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало понад 33,6 тисяч осіб та 5,1 тисяч трансп

Учора пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, був більшим у порівнянні з попередньою добою. Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало понад 33,6 тисяч осіб та 5,1 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» –7643 осіб та 1065 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8338 осіб та 1685 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7129 осіб та 1515 транспортних засобів;

«Гнутове» –3520 осіб та 880 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7043 осіб.

Сьогодні зранку на в’їзд та виїзд у контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 40/65; «Мар’їнка» – 70/100; «Новотроїцьке» – 30/50; «Гнутове» – 20/30.

Учора в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» прикордонники Донецького загону в одному з транспортних засобів, який рухався з непідконтрольної території, виявили газовий пістолет та дозвіл на зброю, виданий незаконно так званою «ДНР». Порушника, автомобіль та незаконну знахідку передано співробітникам Національної поліції.

У КПВВ «Станиця Луганська» на вхід до неконтрольованої території прикордонний наряд спільно  зі співробітниками ДФС у громадянина України  в особистих речах виявили 1 400 клинків для фіхтувальних шпаг  на загальну суму понад 40 тисяч гривень. Даний товар передано ДФС для прийняття правового рішення.

У КПВВ «Майорське» в автомобілі на виїзд до неконтрольованої території виявлено комплектуючі до високовольтного устаткування та косметичні засоби на суму 30 тисяч гривень. Даний транспортний засіб передано представникам ДФС для прийняття правового рішення.

На контрольному посту «Мар’їнка» під час заходів контролю  співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби зафіксували спробу надання неправомірної вигоди у сумі 1500 гривень прикордонному наряду. Громадянин намагався «вирішити питання», аби його пропустили без перевірки та поза чергою на виїзд до непідконтрольної території України. Від неправомірної вигоди прикордонники відмовилися та склали на громадянина  матеріали за ознаками кримінального правопорушення,  передбаченого ст.369 ККУ.  По даному факту направлено повідомлення до підрозділу Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси