Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
07 червня 2017 08:23

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули понад 35 тисяч осіб та більше 5 тисяч транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 50/120; «Мар’їнка» – 120/100; «Новотроїцьке» – 30/30; «Гнутове» – 20/20.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули понад 35 тисяч осіб та більше 5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 7130 осіб та 1040 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8515 осіб та 1630 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7436 осіб та 1560 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3540 осіб та 840 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8485 осіб.

Минулої доби прикордонники Краматорського загону виявили у КПВВ «Майорське» автомобіль, яким з порушенням правил переміщували товари через лінію розмежування. В автівці, що рухалася на виїзд до тимчасово неконтрольованої території, знаходилися сигарети на суму понад 7 тисяч гривень. Даний транспортний засіб передано представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Крім того, у цьому ж КПВВ прикордонники Краматорського загону  спільно з співробітниками фіскальної служби виявили за допомогою службового собаки наркотичну речовину. Чоловік, який прямував із непідконтрольної території автомобілем «Рено», приховав в кишені брюк, у пачці з-під сигарет, марихуану. Даного громадянина та виявлену речовину передано співробітникам поліції.

А в  КПВВ «Гнутове» прикордонний наряд Донецького загону, на в’їзд з неконтрольованої території, виявив підроблене доручення на право керування легковим автомобілем «Мерседес» української реєстрації. В ході подальшої перевірки спільно з офіцерами оперативних підрозділів та  співробітниками СБУ і ДФС виявлено підробку та знищення номера кузова. Також за перевіркою наявних баз даних  встановлено, що автомобіль знаходиться в розшуку.   

Транспортний засіб та водія передано співробітникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси