Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
27 травня 2017 08:10

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів: «Майорське» – 20/180; «Мар’їнка» – 150/150; «Новотроїцьке» – 40/50; «Гнутове» – 50/3

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 20/180; «Мар’їнка» – 150/150; «Новотроїцьке» – 40/50; «Гнутове» – 50/30.

Учора пасажиро-транспортний потік фіксувався на рівні попередньої доби. Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 37,3 тисячі осіб та 5,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8460 осіб та 1035 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9410 осіб та 1655 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7945 осіб та 1635 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3795 осіб та 930 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7690 осіб.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

У КПВВ «Гнутове» та «Новотроїцьке» прикордонними нарядами Донецького загону виявлено ознаки часткової підробки паспортних документів у двох громадянок України, які прямували з непідконтрольної території. Затриманих порушниць передано співробітникам поліції.

Також учора оперативними співробітниками Держприкордонслужби в КПВВ «Гнутове» виявлено громадянина України, можливо, причетного до незаконних збройних формувань. Під час огляду особистих речей чоловіка виявлено військовий квиток так званої «ДНР» та довідку про участь в бойових діях на боці НЗФ. Наразі особу передано співробітникам СБУ для проведення слідчих дій.

Два автомобілі, якими перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники Краматорського загону. Транспортними засобами намагалися через КПВВ «Майорське» незаконно перевезти продукти харчування вагою 624 кілограми на загальну суму майже 20 тисяч гривень. Водіїв разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, учора у КПВВ «Мар’їнка» прикордонним нарядом цього ж загону виявлено підроблене доручення на право керування автомобілем «Деу» 2007 року випуску української реєстрації. Громадянина України разом з транспортним засобом передано співробітникам Національної поліції Донецької області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси