Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
23 травня 2017 08:44

Загалом за минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 32,6 тисяч осіб та 4,8 тисяч транспортних засобів:

Учора пасажиро-транспортний потік фіксувався на рівні попередньої доби. Загалом за минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 32,6 тисяч осіб та 4,8 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 7660 осіб та 970 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8680 осіб та 1610 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6725 осіб та 1400 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3540 осіб та 785 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6030 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 100/200; «Мар’їнка» – 150/300; «Новотроїцьке» – 80/60; «Гнутове» – 20/20.

Минулої доби у КПВВ «Новотроїцьке» прикордонний наряд Донецького загону на виїзд до неконтрольованої території зупинив один із автомобілів. Під його обшивкою  було  виявлено вантаж  жувальних гумок та  засоби контрацепції на загальну суму близько 40 тисяч гривень. 

В іншому транспортному засобі, у КПВВ «Майорське», прикордонники  Краматорського загону на виїзд до неконтрольованої території зупинили автомобіль «ГАЗ». Водій та пасажирка – громадяни України,  в салоні та в багажнику авто перевозили 200 упаковок біодобавок на загальну суму понад 100 тисяч гривень. Дані транспортні засоби передано до ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, прикордонники Краматорського загону спільно із співробітниками ДФС в КПВВ «Майорське» виявили невідповідність номеру кузова автомобіля «ЗАЗ» 1985 року випуску з номером у свідоцтві про реєстрацію. Громадянина, автомобіль та матеріали адміністративної справи передано співробітникам Бахмутського ВП ГУНП України в Донецькій області.

Також у  КПВВ «Гнутове»  прикордонники Донецького загону в ході реалізації оперативної інформації, на вхід з неконтрольованої території, виявили у громадянина України  паспорт з ознаками часткової підробки. Особу передано співробітникам Нацполіції.

  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси