Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
22 травня 2017 09:01

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 100/130; «Мар’їнка» – 250/100; «Новотроїцьке» – 30/40; «Гнутове» – 30/25.

Усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 32,7 тисячі осіб та 4,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7645 осіб та 835 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8725 осіб та 1610 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6520 осіб та 1410 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3330 осіб та 825 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6470 осіб.

Учора в КПВВ «Станиця Луганська» під час поглибленого огляду ручної поклажі 52-річного громадянина України, жителя Луганська, який слідував з непідконтрольної території України, було виявлено вироби зі срібла та бурштину, а також грошові купюри царських часів та колекцію годинників. Виявлені предмети вилучені.

Один автомобіль, який до неконтрольованої території везли товари з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького загону. Транспортним засобом намагалися через КПВВ «Новотроїцьке» незаконно перевезти більше 300 пачок сигарет. Водія разом з автівкою та вантажем передано ДФС для прийняття правового рішення.

Також, у КПВВ «Новотроїцьке» прикордонним нарядом у ході реалізації оперативної інформації виявлено ознаки часткової підробки паспортного документу у громадянина України, який прямував з непідконтрольної території. Порушника передано співробітникам поліції.

Крім того, у КПВВ «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси