Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
21 травня 2017 07:29

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 80/100; «Мар’їнка» – 150/100; «Новотроїцьке» – 0/30; «Гнутове» – 20/25.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 34 тисячі осіб та 4,9 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 8040 осіб та 925 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8530 осіб та 1570 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7090 осіб та 1445 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3500 осіб та 920 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6810 осіб.

Один автомобіль, яким перевозили товар до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники Краматорського загону. Транспортним засобом наш співвітчизник намагався через КПВВ «Майорське» незаконно перевезти більше 3 тисяч пачок сигарет на загальну суму 100 тисяч гривень. Громадянина разом з автівкою та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

У КПВВ «Мар’їнка» та «Майорське» прикордонним нарядом цього ж загону виявлено ознаки часткової підробки паспортних документів у двох громадян України, які прямували до непідконтрольної території. Затриманих порушників передано співробітникам поліції.

Крім того, у КПВВ «Мар’їнка» та «Новотроїцьке» співробітники Держприкордонслужби зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси