Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
17 травня 2017 08:35

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/150; «Мар’їнка» – 250/130; «Новотроїцьке» – 60/50; «Гнутове» – 40/35.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Учора фіксувалося збільшення пасажиро-транспортного потоку у порівнянні з попередньою добою. Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 38,5 тисяч осіб та 5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 9050 осіб та 920 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9240 осіб та 1595 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8000 осіб та 1510 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4625 осіб та 1000 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7555 осіб.

У КПВВ «Мар’їнка» учора прикордонним нарядом Краматорського загону виявлено ознаки часткової підробки паспортного документа у громадянки України, яка прямувала з непідконтрольної території. Затриману порушницю передано співробітникам поліції.

Один автомобіль, який перевозив предмет старовини до тимчасово неконтрольованої території, виявили учора прикордонники цього ж загону. Транспортним засобом намагалися через КПВВ «Мар’їнка» незаконно перевезти скрипку роботи Страдіварі (Concert Violin Straduari), яка можливо має історичну цінність. Водія разом з автівкою та музичним інструментом передано представникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси